Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de yogur
- 2 ramitas de menta fresca
- 4 ramitas de cilantro fresco
- ¼ de chile verde fresco (volitelně)
- 70 g de tomate cortado en dados
- 2 yogures de soja
- 1 pellizco de sal
Pakora de berenjena
- 1 - 2 berenjenas con piel cortadas en rodajas finas (500 g)
- 3 cucharaditas de sal
- 200 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de comino en grano
- ¼ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Falafel
1 Std.
Tacos de chile vegetarianos
30 Min
Samosas vegetarianas
1 godz. 45 min
Curry verde con berenjenas
30 Min
Queso fresco en salsa de tomate masala
45 Min
Chile vegetariano
1 Std. 5 Min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50 min
Falafel de garbanzos
13 Std.
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 min
Curry indio de verduras
40 Min