Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de yogur
- 2 ramitas de menta fresca
- 4 ramitas de cilantro fresco
- ¼ de chile verde fresco (volitelně)
- 70 g de tomate cortado en dados
- 2 yogures de soja
- 1 pellizco de sal
Pakora de berenjena
- 1 - 2 berenjenas con piel cortadas en rodajas finas (500 g)
- 3 cucharaditas de sal
- 200 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de comino en grano
- ¼ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Samosas vegetarianas
1 Std. 45 Min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 Std. 10 Min
Croquetas de garbanzos y zanahoria
20 min
Falafel
1 Std.
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30 min
Curry indio de verduras
40 Min
Chile sin carne
1 Std.
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1 Std. 45 Min
Falafel de garbanzos
13h
Hummus de piquillos
5 min