Zařízení & příslušenství
Pražský koláč
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
16 kousků
Suroviny
Drobenka
-
100 gramů polohrubé mouky
-
75 gramů másla
-
75 gramů cukru krupice
-
½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
-
30 gramů čerstvého droždí
-
150 gramů mléka
-
70 gramů cukru
-
500 gramů hladké mouky
-
250 gramů majonézy
-
1 vejce
-
1 špetku soli
Krém a dokončení
-
750 gramů mléka
-
120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
-
150 gramů cukru
-
1 balíček vanilkového cukru
-
1 vejce rozšlehané, na potření
-
150 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
180 gramů másla pokojové teploty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Protein
8 g
Kalorie
2210.2 kJ /
528.3 kcal
Tuk
31.9 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
53.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Srdeční záležitost
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční bezé koláč
2hod.
Řezy Mráček
2hod. 10min.
Ořechovo-banánové řezy
1hod. 30min.
Štědrák
1hod. 40min.
Čokoládová roláda
6hod. 30min.
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2hod. 30min.
Kakaová roláda se šlehačkou
2hod. 31min.
Karpatka
4hod. 30min.
Královské banánové kostky
1hod. 30min.
Tvarožník
1hod. 30min.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min.
Moravské koláče
3hod.