Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Drobenka
- 100 gramů polohrubé mouky
- 75 gramů másla
- 75 gramů cukru krupice
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 30 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 70 gramů cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů majonézy
- 1 vejce
- 1 špetku soli
Krém a dokončení
- 750 gramů mléka
- 120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 180 gramů másla, pokojové teploty
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2210.2 kJ / 528.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Odpalované těsto
50min
Banánový dort s vaječným likérem
11 godz. 40 min
Královské banánové kostky
1h 30min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2h 30min
Žloutkové věnečky
1h 30min
Karpatka
4 godz. 30 min
Škvarkové placky
1h 10min
Řezy Mráček
2 Std. 10 Min
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Sýrové rohlíčky s česnekem
1h 40min
Hraběnčiny řezy
50min
Moravské koláče
3h