Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Drobenka
- 100 gramů polohrubé mouky
- 75 gramů másla
- 75 gramů cukru krupice
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 30 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 70 gramů cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů majonézy
- 1 vejce
- 1 špetku soli
Krém a dokončení
- 750 gramů mléka
- 120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 180 gramů másla, pokojové teploty
- Nutriční hodnoty
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2210.2 kJ / 528.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 31.9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Podmáslové šátečky s jahodami
1h 25min
Piškotový pohár s pudingem a ovocem
3 Std. 10 Min
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Karamelovo-ořechové řezy
26 godz.
Škvarkoví šneci se zelím
1 Std. 5 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Řezy Mráček
2 Std. 10 Min
Škvarkové placky
1 Std. 10 Min
Povidlové buchty
2 Std. 10 Min
Tvarožník
1 Std. 30 Min