Zařízení & příslušenství
Jidáše
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
24 kousků
Suroviny
Těsto
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
30 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
250 gramů plnotučného mléka
-
20 gramů medu
-
80 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry
-
2 vejce z toho 1 vejce do těsta a 1 na potření
-
1 špetka kardamomu
-
1 špetka kurkumy
-
100 gramů másla změklého
Potření
-
30 gramů medu
-
30 gramů másla
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Sodík
20.1 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
636.2 kJ /
152.1 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční recepty prémiové
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Skořicoví šneci XXL v páře
50min.
Klasické hovězí burgery
1hod.
Mazanec
2hod. 15min.
Rebarborový koláč
1hod. 15min.
Borůvkový džem
45min.
Borůvkoví šneci s arašídovým máslem
1hod. 50min.
Koláč makový květ
2hod. 20min.
Jablečný koláč na plech
4hod. 15min.
Svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
1hod. 30min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.
Hraběnčiny řezy
50min.
Sladký snídaňový chléb
1hod. 30min.