Zařízení & příslušenství
Jidáše
Příprava 30min
Celkový 2hod.
24 kousků
Suroviny
Těsto
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného30 gramů
-
plnotučného mléka250 gramů
-
medu20 gramů
-
cukru80 gramů
-
soli1 špetka
-
nastrouhané citrónové kůry1 čajová lžička
-
vejce z toho 1 vejce do těsta a 1 na potření2
-
kardamomu1 špetka
-
kurkumy1 špetka
-
másla změklého100 gramů
Potření
-
medu30 gramů
-
másla30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Kalorie
152.1 kcal /
636.2 kJ
Protein
3.7 g
Tuk
5.6 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sodík
20.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční recepty prémiové
6 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Špagety se smetanovou omáčkou (TM7)
Žádné hodnocení
Dort k 10. výročí Cookidoo
2hod.
Sladký monkey bread
1hod. 45min
Celozrnné croissanty
1hod. 20min
Jablečný koláč s Multifunkčním kráječem Thermomix®
1hod.
Máslová brioška
2hod. 10min
Mazanec
2hod. 15min
Hraběnčiny řezy
50min
Velikonoční mrkvový beránek bez cukru
55min
Italské grissini
2hod.
Obláčková pečená vejce
20min
Rohlíčky s čokoládou, karamelem a lískovými oříšky
3hod.