Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Borůvková omáčka
- 100 gramů borůvek
- 50 gramů cukru
- 1 polévková lžíce vody
Panna cotta
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů plnotučného mléka
- 140 gramů cukru
- 15 gramů plátků želatiny, namočených na 10 minut do studené vody a vymačkaných
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 948.4 kJ / 226.7 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 27.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 godz. 15 min
Nepečený dort s jahodami
6h 30min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 Min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3 Std.
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 Std.
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Žádné hodnocení
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3u. 40min
Mini cheesecaky ve skleničce
4 Std.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11h 30min
Panna cotta
6h 15min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 godz. 30 min