Zařízení & příslušenství
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portion
Protein
11.8 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tuk
38.8 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Peaches & Nectarines
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Honey and Blood Orange Cake
2hod.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1hod. 30min.
Courgette and Pine Nut Cake
50min.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Polenta Cake
1hod.
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4hod. 20min.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1hod. 20min.
Plum and Almond Traybake
1hod. 5min.
Pumpkin and Quince Soup
1hod.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Carrot Cake
2hod. 30min.