Kompatibilní verze
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g light brown sugar
- 60 g Greek yoghurt
- 1 lemon, zest only and 30 g juice
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g ground almonds
- 200 g polenta
- 3 medium eggs
- 100 g fresh strawberries, hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 100 g nectarines, stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
- 150 g crème fraîche, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 8 portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 623 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 38.8 g
Alternativní recepty
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Apricot Raspberry Cheesecake
5 Std. 30 Min
Carrot Cake
2h 30min
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Apple cake
1 godz.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Amaretti
35 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min