
Zařízení & příslušenství
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Příprava 20min
Celkový 2hod. 45min
8 portions
Suroviny
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Nutriční hodnoty na 8 portion
Kalorie
623 kcal /
2605 kJ
Protein
11.8 g
Tuk
38.8 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Peaches & Nectarines
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko