Zařízení & příslušenství
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
8 portions
Suroviny
-
butter diced, plus extra for greasing125 g
-
light brown sugar250 g
-
Greek yoghurt60 g
-
lemon zest only and 30 g juice1
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
ground almonds200 g
-
polenta200 g
-
medium eggs3
-
fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced100 g
-
crème fraîche for serving150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portion
Protein
11.8 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tuk
38.8 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Peaches & Nectarines
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Applesauce Cake
1 Std. 15 Min
Cherry Crumble Cake
1 Std. 45 Min
Apple Cake
1 Std.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 Std. 20 Min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 Std.
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min