Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (volitelně)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1073 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Bulgur Wheat
35 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Puy Lentil Dip
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 Min