Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (volitelně)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1073 kJ / 258 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1h 5min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Baba Ganoush
1h
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Cumin Rice
25 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30 min
Edamame and Spinach Dip
5 Min