
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter diced, cold
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1832 kcal / 7665.1 kJ
- Protein
- 82.9 g
- Tuk
- 117.3 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 67.9 g
- Sodík
- 6216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6hod. 25min
Chicken Liver Parfait
2hod. 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Cullen Skink
45min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min