Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 117.3 g
- Nasycený tuk
- 67.9 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 6216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1h 45min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min