Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 117.3 g
- Nasycený tuk
- 67.9 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 6216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Hot Crab Dip
35min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Chicken Liver Parfait
2h 40min