Zařízení & příslušenství
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Příprava 15min.
Celkový 45min.
30 pieces
Suroviny
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
2 fresh red chillies, long, ends removeddried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (volitelně) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
3.5 g
Kalorie
535 kJ /
127 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baba Ganoush
1hod.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Horseradish and Chickpea Dip
10min.
Asparagus Risotto
45min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Tzatziki
20min.
Guacamole
5min.
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1hod. 15min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.