Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
nebo 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 535 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom Pâté
1h 30min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Vegan Gravy
45min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 Min
Tzatziki
20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Tuna Tapenade
5 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min