Zařízení & příslušenství
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
Příprava 15min.
Celkový 45min.
30 pieces
Suroviny
Chilli Oil
-
olive oil200 g
-
dried chilli flakes1 Tbsp
-
2 fresh red chillies, long, ends removeddried red chillies whole2
Bean Purée
-
garlic cloves unpeeled3
-
olive oil40 g
-
lemon juice30 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)800 g
-
fresh red chilli (volitelně) deseeded if preferred and cut in halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried rosemary½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
smoked paprika to taste¼ tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Assembly
-
anchovy fillets, in oil drained and separated40 - 50 g
-
baguette thinly sliced and toasted1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
3.5 g
Kalorie
535 kJ /
127 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Risotto
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2hod. 35min.
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Fennel Risotto
35min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.