Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
nebo 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 535 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gazpacho
1 godz. 15 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Pissaladière
1h 30min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Žádné hodnocení
Gazpacho
1 godz. 15 min
Baba Ganoush
1 godz.
Tzatziki
20min
Sicilian Caponata
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Tapenade
10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Salsa Verde
10min