White Bean Purée and Anchovy on Crostini
TM6 TM5 TM31

White Bean Purée and Anchovy on Crostini

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

Chilli Oil

  • 200 g olive oil
  • 1 Tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies, whole
    nebo 2 fresh red chillies, long, ends removed

Bean Purée

  • 3 garlic cloves, unpeeled
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (volitelně)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp smoked paprika, to taste
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
  • 1 baguette, thinly sliced and toasted

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
535 kJ / 127 kcal
Protein
3.5 g
Sacharidy
8.5 g
Tuk
8.5 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty