
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies whole
nebo 2 fresh red chillies long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli deseeded if preferred and cut in halves (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika to taste
- ¼ tsp sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil drained and separated
- 1 baguette thinly sliced and toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 127 kcal / 535 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 8.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Baba Ganoush
1hod.
Slow-cooked Haricot Beans
14hod. 40min
Pea Gazpacho
4hod. 15min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1hod. 5min
Gazpacho
1hod. 15min
Polenta
1hod.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2hod. 15min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1hod. 40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1hod. 30min
Sumac and Tahini Houmous
10min