
Zařízení & příslušenství
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
Meatballs
-
wholemeal bread torn in pieces50 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
lamb mince broken in pieces400 g
-
ricotta cheese75 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
Broth
-
garlic clove1
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
onions finely sliced40 g
-
water1200 g
-
giant couscous wholemeal100 g
-
sugar snap peas halved lengthways100 g
-
mangetout thinly sliced on the diagonal100 g
-
frozen petits pois100 g
-
plain yoghurt for serving4 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing1 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
421 kcal /
1760 kJ
Protein
35 g
Tuk
22 g
Sacharidy
18 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
1467 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Post-partum
8 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko