Spring Green Broth with Lamb Meatballs

Spring Green Broth with Lamb Meatballs

4.2 10 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

Meatballs
  • wholemeal bread torn in pieces
    50 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh mint leaves only
    6 sprigs
  • lamb mince broken in pieces
    400 g
  • ricotta cheese
    75 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    2 pinches
Broth
  • garlic clove
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • onions finely sliced
    40 g
  • water
    1200 g
  • giant couscous wholemeal
    100 g
  • sugar snap peas halved lengthways
    100 g
  • mangetout thinly sliced on the diagonal
    100 g
  • frozen petits pois
    100 g
  • plain yoghurt for serving
    4 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp
  • fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 421 kcal / 1760 kJ
Protein 35 g
Tuk 22 g
Sacharidy 18 g
Nasycený tuk 10 g
Sodík 1467 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...