Spring Green Broth with Lamb Meatballs

Spring Green Broth with Lamb Meatballs

4.0 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

Meatballs
  • wholemeal bread torn in pieces
    50 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • garlic clove
    1
  • fresh mint leaves only
    6 sprigs
  • lamb mince broken in pieces
    400 g
  • ricotta cheese
    75 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for serving
    2 pinches
Broth
  • garlic clove
    1
  • vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
    2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • onions finely sliced
    40 g
  • water
    1200 g
  • giant couscous wholemeal
    100 g
  • sugar snap peas halved lengthways
    100 g
  • mangetout thinly sliced on the diagonal
    100 g
  • frozen petits pois
    100 g
  • plain yoghurt for serving
    4 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp
  • fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1467 mg
Protein 35 g
Kalorie 1760 kJ / 421 kcal
Tuk 22 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...