Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de chile pasilla, asado y sin semillas
- 400 g de jitomate, asado
- 25 g de chile guajillo, asado y sin semillas
-
300
g de fondo de verduras
nebo 300 g de caldo de verduras, en tetrapck - 2 elotes, cortados en 8 rebanadas
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 170 g de zanahoria, pelada y cortada en juliana
- 200 g de papa, pelada y cortada en juliana
- 160 g de calabacita, cortada en juliana
- 160 g de ejotes, sin puntas y cortados en tercios
- 3 ½ cditas de sal fina
- 15 g de epazote
- tortillas de maíz
- limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Romeritos
1h 40 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tinga de col
35min
Sopa de hongos y epazote
35min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Tinga de setas
25 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min