Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de chile pasilla, asado y sin semillas
- 400 g de jitomate, asado
- 25 g de chile guajillo, asado y sin semillas
-
300
g de fondo de verduras
nebo 300 g de caldo de verduras, en tetrapck - 2 elotes, cortados en 8 rebanadas
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 170 g de zanahoria, pelada y cortada en juliana
- 200 g de papa, pelada y cortada en juliana
- 160 g de calabacita, cortada en juliana
- 160 g de ejotes, sin puntas y cortados en tercios
- 3 ½ cditas de sal fina
- 15 g de epazote
- tortillas de maíz
- limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozole de setas
1h
Caldo de habas con nopales
9h
Calabaza en tacha
1h 15min
Pancita de hongos
1h
Mole de olla vegetariano
1h
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Sopa de nopales
45min
Chile en nogada vegetariano
25min
Esquites de feria
25min
Taquitos de huitlacoche
25min
Romeritos
1h 40min
Mole de olla
35min