Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 1000 g de lomo de cerdo, limpio en caña o filetes
- 3 dientes de ajo, pelados y en rebanadas
- 1 cda de aceite de oliva
- 1 - 1 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1100 g de agua
Salsa de chile guajillo y mango
-
60
g aceite de oliva
nebo 60 g de manteca de cerdo - 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla, en trozos
- 200 g de jitomate saladet
- 100 g de tomate verde
- 7 chiles guajillo, tostados, sin semillas ni tallo
- 2 clavos de olor
- 5 pimientas gordas
- 300 - 400 g de caldo de pollo
- 300 g de mango, solamente la pulpa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1355 kJ / 323 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pacholas
35 min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40 min
Pescado a la talla
40 min
Pescado con adobo
1h
Pollo con mole verde
1h
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Filete de res en salsa de chile morita
40 min