![Filete de res en salsa de chile morita Filete de res en salsa de chile morita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDF52BFC-A21D-4736-A907-2B533CAA7D26/Derivates/1F42E784-F0A0-484B-8E7D-31DC1E61EFAD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 chiles morita, sin rabo ni semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 180 g de jitomate, cortado en cuartos
- 5 g de aceite de oliva, y un poco más para sellar la carne
- 125 g de vino tinto
- 140 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 2 ½ cdas de azúcar
- 4 filetes de res, en medallones (2 cm de grosor)
- 1 cdita de fécula de maíz
- 25 g de mantequilla, sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 263 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Botana fresca de surimi
10min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1sa 45 dk
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Pasta al poblano
35 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15 min