
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 chiles morita sin rabo ni semillas
- 1 diente de ajo pelado
- 180 g de jitomate cortado en cuartos
- 5 g de aceite de oliva y un poco más para sellar la carne
- 125 g de vino tinto
- 140 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 2 ½ cdas de azúcar
- 4 filetes de res en medallones (2 cm de grosor)
- 1 cdita de fécula de maíz
- 25 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 263 kcal / 1105 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Bisteces con papas en pasilla
1hod. 15min
Sopa de tortilla
40min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1hod.
Pescado a la talla
40min
Pollo al tequila y chile pasilla
2hod.
Botana fresca de surimi
10min
Taquitos de camarón al chipotle con tortillas de harina
15min
Enchiladas suizas
1hod.
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1hod. 45min
Pollo con crema de chipotle adobado
40min