Filete de res en salsa de chile morita

Filete de res en salsa de chile morita

4.7 67 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 porciones

Suroviny

  • chiles morita sin rabo ni semillas
    3
  • diente de ajo pelado
    1
  • de jitomate cortado en cuartos
    180 g
  • de aceite de oliva y un poco más para sellar la carne
    5 g
  • de vino tinto
    125 g
  • de agua
    140 g
  • de sal fina
    1 cdita
  • de azúcar
    2 ½ cdas
  • filetes de res en medallones (2 cm de grosor)
    4
  • de fécula de maíz
    1 cdita
  • de mantequilla sin sal
    25 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 263 kcal / 1105 kJ
Protein 30 g
Tuk 8 g
Sacharidy 12 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...