Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 30 g de azúcar
- 40 g de manteca de cerdo
- 80 g de Marsala seco
- 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Relleno
- 150 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de naranja
- 500 g de queso ricota
- 100 g de pepitas de chocolate negro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5.18 g
- Sacharidy
- 25.28 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.26 g
Alternativní recepty
Pastel vasco (Gateau basque)
3u. 10min
Langosta thermidor
50 min
Kouign-amann
4h 10min
Panes de coco con pollo hoisin
55 min
Layer cake navideño de frutos del bosque
2 Std. 15 Min
Yakitori (brochetas de pollo y cebolleta)
2u. 30min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Cuencos de masa choux con helado
6h 30min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Hojas de parra rellenas de arroz (dolmas)
2u. 30min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min