Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de aguja de ternera en trozos de 4-5 cm
- 150 g de beicon entreverado, curado y ahumado (en tiras de 5 mm)
- 250 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de carne
- 1 cucharada de tomate concentrado
-
2
ramitas de tomillo fresco
nebo 1 cucharadita de tomillo seco - 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de champiñones frescos en cuartos
- 200 g de cebollitas francesas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1626 kJ / 389 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 21.09 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3 Std. 30 Min
Salsa Bernesa TM6
20min
Pollo caramelizado con sésamo - Malasia
1 Std. 25 Min
Estofado de res TM6
4 Std.
Pavlova de frutas tropicales
3 Std. 40 Min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 min
Filete a la pimienta
20min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1u. 40min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Boeuf burguignon
1h 10 min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1 Std.