Kompatibilní verze
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 2356.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Donas de sushi
50min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1 Std. 35 Min
Lasaña sin hornear de calabaza y col
40 Min
Pitas integrales con verduras y hummus para fortalecer la piel
1 Std. 45 Min
Camarones con polenta estilo Georgia
40 Min
Menú: Tartar de zanahoria, manzana y avellanas. Crepas rellenas de espinacas con queso ricotta en salsa de jitomate.
1 Std. 30 Min
Arroz vegetariano TM6
40 Min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Fajitas de bacalao con crema de garbanzos
40 Min
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50 min
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
25 min
Bacalao al curry de coco
25 min