![Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar) Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e7df8151240257038c266371727a248a/Derivates/cd6de4e2642b295be4daf45fa3ba07c5e0e32f37.jpg)
Kompatibilní verze
Estofado de bacalao a la italiana con papas al vapor TM6 (Pelar)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 filetes de bacalao, frescos (aprox. 200 g cada uno)
- 1 ½ cdita de sal, al gusto
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 850 g de agua
- 350 g de papas cambray
- 75 g de cebolla, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en cuartos
- 15 g de pasitas, cualquier tipo
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- 10 g de piñones
- 10 g de alcaparras
- ½ cdita de chile rojo
- 2 pizcas de sal, al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2266.7 kJ / 541.8 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 48.6 g
- Tuk
- 18.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 2356.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo asado con vegetales - minestrone
Žádné hodnocení
Sopa de coliflor con Knöpfli de parmesano, Filete de cerdo con salsa de pera y vegetales al vapor.
1 Std. 10 Min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 dk
Burrito bibimbap
45min
Nidos de papa con salmón y crema
2 Std. 40 Min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 Std.
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1h 45 min
Coliflor Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 dk
Lasaña a la boloñesa.
3h
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min