Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de melocotón
- 3 hojas de gelatina
- 1 cucharada de aceite de girasol (para engrasar los moldes)
- 100 g de melocotón en almíbar (en mitades)
- 20 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de pera
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de pera sin piel ni semillas, en trozos
- 30 g de azúcar
- 50 g de agua
- 100 g de leche evaporada
Gelatina de frutos rojos
- 3 hojas de gelatina
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 50 g agua
- 100 g de leche evaporada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada de frutas tropicales y fresas del bosque
1 Std.
Smoothie de granada
5 Min
Gominubes de limón
1h 35 min
Postre de gelatina de colores
8 Std. 30 Min
Arroz con leche para dos
55 min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Tarta de queso con cerezas y fresas
5u. 45min
Petit de fresas
2 Std. 5 Min
Cuajada de quesitos con coulis de frambuesa
3h 15min
Mazamorra de quinoa (pudin de quinoa)
40min
Mermelada de cerezas
35min
Gelatina de naranja y uva
2h 10min