Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3889 kJ / 926 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo
25 min
Arroz a la mexicana
50 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Carne en su jugo
35 min
Carne de res a la jardinera
40 min
Cerdo entomatado
50 min
Sopa de albóndigas
50 min
Mole de olla
35 min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Entomatado de cerdo
1h
Clemole rojo
40 min