Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3889 kJ / 926 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 109 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo con carne
50 min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1h
Pollo al cilantro
35min
Arroz al azafrán con pavo
40min
Picadillo con rajas
25min
Chalupitas
35min
Cerdo entomatado
50 min
Jugo de carne al chipotle
55 Min
Pollo con mole de San Fernando
45min
Carne en su jugo
35min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Entomatado de cerdo
1h