Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tortillas de maíz
- aceite vegetal para freír, el necesario
- 100 g de queso cotija, en trozos
- 250 g de jitomate, en cuartos y sin semillas
- 120 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
-
40
g de aceite vegetal
nebo 40 g de mantequilla sin sal - 5 hojas de epazote
- 120 g de chile poblano, asado, desvenado y en rajas
- 200 g de calabacitas, en cubos (1 cm)
- 650 g de agua
- 150 g de leche
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 - 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cditas de pimienta negra molida, o al gusto
- 120 g de flor de calabaza, sin tallos
- 200 g de granos de elote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1161 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 885 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Crema de chile poblano
25 min
Caldo de queso
40 min
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Pasta al poblano
35 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Pollo con mole verde
1h
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Pancita de hongos
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min