Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 tortillas de maíz
- aceite vegetal para freír, el necesario
- 100 g de queso cotija, en trozos
- 250 g de jitomate, en cuartos y sin semillas
- 120 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
-
40
g de aceite vegetal
nebo 40 g de mantequilla sin sal - 5 hojas de epazote
- 120 g de chile poblano, asado, desvenado y en rajas
- 200 g de calabacitas, en cubos (1 cm)
- 650 g de agua
- 150 g de leche
- 1 cubo de caldo de pollo
- 1 - 1 ½ cdita de sal, o al gusto
- ½ cditas de pimienta negra molida, o al gusto
- 120 g de flor de calabaza, sin tallos
- 200 g de granos de elote
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1161 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 885 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40min
Crema de chile poblano
25min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Pancita de hongos
1h
Enchiladas suizas
1h
Pastel azteca
1h 20min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa martajada
50min
Sopa de lima
40min
Chilaquiles rojos
25min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min