Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
250
g de queso Edam, en trozos, (ver variación)
nebo 250 g de queso manchego, en trozos - 1100 g de agua
-
350
g de papas cambray
nebo 350 g de papa balmoral, en trozos (5 cm) - 500 g de leche, de cualquier tipo
- 1 chile verde, fresco, sin semillas
- 150 g de cebolla, en trozos
- 50 g de poro, parte blanca y verde, en trozos
- 150 g de jitomate, en trozos
- 15 g de aceite vegetal u oliva, al gusto
- 1 ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1181.5 kJ / 282.4 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 782.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta al poblano
35min
Pastel de sushi
1h
Papitas negras
55 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Espagueti rojo
20min
Pierna de cerdo colorada
1h
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Chow Mein
55 Min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Caldo de queso
40min