Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g białych szparagów
- 20 - 25 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 15 g masła
- 350 - 400 g wody
-
½
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo ½ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 70 - 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 płaska łyżeczka cukru
- ¼ łyżeczki gałki muszkatołowej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 629.6 kJ / 150.5 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Pyry z gzikiem
1 Std.
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Zupa krem z zielonych szparagów
30 Min
Białe szparagi z jogurtowym sosem à la holenderskim
1 Std.
Sałatka z białych szparagów
3 Std.
Zupa z kalarepy
1 Std.
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50 Min
Zupa krem z zielonych szparagów i szpinaku
50 Min
Szparagi z młodymi ziemniakami i jogurtowym sosem holenderskim
55 Min
Sos cytrynowy
20 min
Zupa krem szparagowo-ziemniaczana z szaszłykami z krewetek
35 Min
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40 Min