
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g białego chleba tostowego, w kromkach czerstwego, pokrojonego w 1,5 cm kostkę
- 30 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia
- 700 g warzyw, mieszanych resztek (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
- 500 g wody
- 1 łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 4 porcje
- Kalorie
- 808.4 kcal / 3382.3 kJ
- Protein
- 29.7 g
- Tuk
- 25.1 g
- Sacharidy
- 118.8 g
- Vláknina
- 26 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 4355.5 mg
Alternativní recepty
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40min
Zupa krem z roszponki z brokułami i sosem z czarnych oliwek
45min
Zupa krem marchewkowy z kolendrą
25min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45min
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
40min
Zupa krem z groszku
40min
Prosta i uniwersalna zupa krem
45min
Zupa krem z batatów i marchewek
45min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25min
Zupa krem z porów
30min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z warzyw
35min