Zupa krem z resztek warzyw
TM6 TM5

Zupa krem z resztek warzyw

4.6 (740 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g białego chleba tostowego, w kromkach, czerstwego, pokrojonego w 1,5 cm kostkę
  • 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 700 g warzyw, mieszanych, resztek (patrz wskazówka), pokrojonych na 3 cm kawałki
  • 500 g wody
  • 1 łyżeczka soli

Nutriční hodnoty
na 4 porcje
Kalorie
3382.3 kJ / 808.4 kcal
Protein
29.7 g
Sacharidy
118.8 g
Tuk
25.1 g
Nasycený tuk
4.3 g
Vláknina
26 g
Sodík
4355.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty