Kompatibilní verze
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ½ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichokes
55 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min