![Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim) Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3CD79ED9-3D92-487D-89A0-4FEEE43AAE18/Derivates/e4b645a0-bca1-40b9-ae00-243e35a8811b.jpg)
Kompatibilní verze
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jalapeño XO Sauce
- 3 oz dried scallops
- 3 oz dried shrimp
- 11 oz shaoxing rice wine
- 6 oz garlic cloves, peeled
- 6 oz jalapeño chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 6 oz Fresno chilies, de-stemmed, sliced (2 in.)
- 18 oz canola oil
- 3 oz soy sauce
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Black Rice and Scallops
- 4 oz black rice
- 32 oz water
- ⅔ oz fresh ginger, sliced
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (2 in.)
- 9 baby bok choy, cut in half
- 2 oz fresh shiitake mushrooms, in pieces
- 12 fresh sea scallops, large (U10)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp oil
- 4 tbsp unsalted butter
- green onions, sliced on the bias, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™)
50 min
Bibimbap
55 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Egg Drop Soup
45 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min