Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
nebo 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Carrot Croquettes
1 Std. 10 Min
Thai Curry Noodles
25 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Risotto with Broccolini
35min