Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
nebo 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Minestrone
45min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Kabocha Sage Risotto
40min
White Bean Soup
2h 45min