Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1075.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Veau aux olives
1 Std.
La daube niçoise
13h 20 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Poulet basquaise
50 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Veau Marengo
55 Min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5 min.
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min