Sauté de veau aux olives

Sauté de veau aux olives

4.2 577 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 70 g de concentré de tomate
  • 60 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 2 branches de thym frais
  • 1 c. à café de sel
  • 800 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
  • 500 g d'eau
  • 200 g de champignons frais émincés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1075.5 mg
Protein 61.3 g
Kalorie 2038.3 kJ / 485.5 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...