Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1075.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Blanquette de veau
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Veau aux olives
1h
Axoa d'agneau
55min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13 Std. 20 Min