Sauté de veau aux olives
TM6 TM5 TM31

Sauté de veau aux olives

4.2 (515 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g d'oignons, coupés en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 70 g de concentré de tomate
  • 60 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 2 branches de thym frais
  • 1 c. à café de sel
  • 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
  • 500 g d'eau
  • 200 g de champignons frais, émincés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2038.3 kJ / 485.5 kcal
Protein
61.3 g
Sacharidy
6.3 g
Tuk
23.3 g
Nasycený tuk
5.3 g
Vláknina
4 g
Sodík
1075.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty