Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1075.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 Std. 5 Min
Daube de l'Aubrac
17u. 30min
Poulet à l'ail
50 min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Fiadone au citron
50 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min