
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 485.5 kcal / 2038.3 kJ
- Protein
- 61.3 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Sodík
- 1075.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau
1hod. 15min
Poulet basquaise
50min
Daube d'agneau aux artichauts
1hod.
Sauté de porc à la provençale
1hod. 5min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2hod.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1hod. 5min
Veau aux olives
1hod.
Veau Marengo
55min
Daube de l'Aubrac
17hod. 30min
La daube niçoise
13hod. 20min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min