Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de almendras
- 100 g de azúcar glas
- 120 g de almendra molida
- 20 g de clara de huevo
Stollen
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pasas sin semillas
- 50 g de naranja confitada troceada
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 40 g de ron
Horneado
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Protein
- 3.62 g
- Sacharidy
- 29.87 g
- Tuk
- 13.42 g
- Vláknina
- 1.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2j 30 menit
Masa quebrada
5 min
Galette des Rois
1h
Scones de suero de leche con queso fresco
6h 40min
Moldes de arroz glutinoso al vapor con carne de cerdo
2j 30 menit
Brioche
5j
Cake especiado de frutos secos y ron
2 godz. 15 min
Kugelhopf alsaciano
4 Std.
Stollen de chocolate
2 godz.
Mierensinas
1 Std. 10 Min
Pastel crujiente de manzana
1h 15min
Tarta Tatín
1 godz. 30 min