Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de almendras
- 100 g de azúcar glas
- 120 g de almendra molida
- 20 g de clara de huevo
Stollen
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pasas sin semillas
- 50 g de naranja confitada troceada
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 40 g de ron
Horneado
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Protein
- 3.62 g
- Sacharidy
- 29.87 g
- Tuk
- 13.42 g
- Vláknina
- 1.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de coco y manzana
50 Min
Kugelhopf alsaciano
4h
Stollen de chocolate
2h
Scones
30 Min
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Tozzetti
1h 30min
Bundt cake de especias
2h
Cake de arándanos
1h 30min
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Cake especiado de Navidad
3h 50 min