Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Nutriční hodnoty
- na 385 g
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 150.5 g
- Tuk
- 106.5 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5h 30min
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
9 Std.
Autumn lady
5min
Merengue francés
2h 15 min.
Sirope de menta
15min
Helado de menta y chocolate
8 godz. 15 min
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Bombones rellenos de crema de maracuyá
2h
Tarta bombón de avellanas
7h
Ganache de chocolate blanco
1h 5min