Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Nutriční hodnoty
- na 385 g
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 150.5 g
- Tuk
- 106.5 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red velvet cake
5 Std.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Ganache de chocolate
1h 10min
Semifrío de crema de whisky
1 Std.
Tarta fondant
5h 30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Frosting de chocolate y queso cremoso
10 Min
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min