Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrot Ginger Soup
20 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Watercress Soup
25 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min