Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrot Ginger Soup
20 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Cabbage soup
50 Min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Pea Soup
30 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min