Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
TM5 TM6

Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables

4.2 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
  • 200 g broccoli florets
  • 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
  • ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches freshly ground black pepper
  • 4 tsp tikka paste
  • 50 g red lentils
  • ½ lemon, zest only
  • 2 cm fresh ginger, sliced
  • 100 g onions, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 50 g butter, cut in pieces
    nebo 50 g olive oil
  • 700 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
  • 100 g milk
  • 4 tsp cream, to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2360 kJ / 564 kcal
Protein
39.4 g
Sacharidy
23 g
Tuk
35 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty