Kompatibilní verze
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
nebo 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Asparagus cream soup
30 min
Mango frozen yogurt
5 Min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Porridge with fresh fruit
15 Min
Salmon tartare
10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 min