Kompatibilní verze
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
nebo 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Lentil and spinach soup
50 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Creamy Courgette Soup
35 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Pumpkin soup
35 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min