Kompatibilní verze
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
nebo 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Creamy Pea Soup
40p
Carrot and coriander soup
30min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Mint lemonade
5 min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Noodle soup
35 Min
Creamy pea soup
40p
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Soy bolognese
40p