Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables

Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables

4.3 13 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions

Suroviny

  • carrots 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
    450 g
  • broccoli florets
    200 g
  • fresh salmon fillets (150-180 g each)
    4
  • salt plus extra to taste
    ½ - 1 tsp
  • freshly ground black pepper
    2 pinches
  • tikka paste
    4 tsp
  • red lentils
    50 g
  • lemon zest only
    ½
  • fresh ginger sliced
    2 cm
  • onions cut into quarters
    100 g
  • garlic clove
    1
  • butter cut in pieces
    50 g
    50 g olive oil
  • water
    700 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fresh coriander plus some extra leaves to garnish
    2 sprigs
  • milk
    100 g
  • cream (volitelně) to garnish
    4 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 564 kcal / 2360 kJ
Protein 39.4 g
Tuk 35 g
Sacharidy 23 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...