Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fromage saint-nectaire, sans la croûte
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 20 g de beurre doux, pour le moule et les tranches de pain
- 12 - 15 tranches de pain de mie blanc, sans croûte (500 g env.)
- 3 œufs
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches épaisses (5 mm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2054.5 kJ / 491 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Cassoulet express au chorizo
55min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Œufs gratinés à la hongroise
1h 30min
Timbale milanaise
55min
Croque flammekueche
55min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1h 20min
Gratin de comté façon pudding
45min
Tarte croustillante au brie
50min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Gaufre quiche
50min
Roulé au fromage et au jambon
40min