Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de fromage saint-nectaire, sans la croûte
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 20 g de beurre doux, pour le moule et les tranches de pain
- 12 - 15 tranches de pain de mie blanc, sans croûte (500 g env.)
- 3 œufs
- 400 g de jambon blanc, coupé en tranches épaisses (5 mm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2054.5 kJ / 491 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 33.4 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Timbale milanaise
55 Min
Croque flammekueche
55 Min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de crozets au jambon
1h
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Croziflette
1h 25min
Gaufre quiche
50 Min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min