Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 escalopes de veau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de calvados
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de fécule de maïs
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz long blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915.2 kJ / 458 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Emincé de veau à la normande
35min
Couscous de poulet
1h 10min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 godz. 15 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1 godz.
Paupiettes de veau et petits légumes
1 godz.
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 godz.
Rôti de veau et haricots verts
1 godz.
Spaghetti bolognaise maison
50min
Paupiette de veau à l'orange
1 godz. 15 min