
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 escalopes de veau
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de calvados
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de fécule de maïs
- 450 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz long blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kcal / 1915.2 kJ
- Protein
- 39.5 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Bœuf aux champignons
30min
Blanquette de veau
1hod.
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1hod.
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Rôti de veau et haricots verts
1hod.
Bœuf carotte
1hod. 35min
Bœuf bourguignon
1hod. 25min
Bœuf à la ficelle
1hod. 5min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1hod. 15min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Blanquette de veau vapeur
1hod. 10min