Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torte al limone
- 80 g di olio di semi di girasole + q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza e il succo
- 4 uova (circa 53-63 g l'una)
- 240 g di farina bianca istantanea
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 130 g di yogurt greco
- 80 g di olio di semi di girasole
Lemon curd
- 110 g di zucchero semolato
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
- 80 g di burro morbido, a pezzi
- 3 tuorli d'uovo
- 1 uovo
Meringata
- 3 albumi
- 140 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Sacher Torte
2h 30min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Millefoglie alle arance
4 godz.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Danish layer cake
4 godz.
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h