
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464.8 kcal / 1944.7 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 12.2 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Tozzetti
1hod. 30min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Torcolo di San Costanzo
5hod. 30min
Panpepato
25hod. 40min
Fave dei Morti
55min
Torta al testo
1hod.
Pane sciapo umbro
14hod.
Maritozzo romano
11hod.
Ciambellone alla frutta secca
55min