Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11 godz.
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Tozzetti
1 godz. 30 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h