Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min
Castagnole
1 godz. 20 min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Crescia al formaggio
3h 10min
Paté di fegatini
30min
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Torta al testo
1h
Ciambella romagnola
1h
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 godz.