Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di mandorle pelate
- 200 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di Alchermes
- 70 g di liquore all'anice
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 150 g di albumi
- codette colorate q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1944.7 kJ / 464.8 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Arancini di Carnevale
4h
Zuppa imperiale
1h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11 godz.
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Fave dei Morti
55min
Crescia al formaggio
3h 10 min.
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min