Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di burro a pezzi
- 190 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 150 g di confettura di albicocche
Ganache al cioccolato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 105 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- lamponi freschi q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 13849 kJ / 3310 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 365.8 g
- Tuk
- 185.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Millefoglie
5h
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 godz.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 godz.
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Torta Diplomatica
3 Std.
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Salame di cioccolato al mascarpone
3 godz. 15 min
Bicchierini al tiramisú (per 2 persone)
3 godz. 30 min