Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di burro a pezzi
- 190 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 150 g di confettura di albicocche
Ganache al cioccolato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 105 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- lamponi freschi q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 13849 kJ / 3310 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 365.8 g
- Tuk
- 185.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 Std.
Cuore al limone (senza lattosio)
2 Std.
Muffin cioccolato e carote
1 Std.
Merendina alla crema gianduia
1h 30 min
Crostatine alla crema gianduia
2 Std.
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 Std.
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27u.
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1 Std.
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 Min
Torta al cioccolato
1 Std.
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 Std.