Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di burro a pezzi
- 190 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 150 g di confettura di albicocche
Ganache al cioccolato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 105 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- lamponi freschi q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 13849 kJ / 3310 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Sacharidy
- 365.8 g
- Tuk
- 185.9 g
- Vláknina
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Pasta brisée
10min
Focaccine con cipolle caramellate
3u. 40min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Crostata ai frutti di bosco
2h 30 min
Focaccia caprese
3u. 30min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta al cioccolato
1h
Crema gianduia e mascarpone
10min
Crostatine alla crema gianduia
2h
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1 Std. 40 Min