
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 572.2 kcal / 2393.7 kJ
- Protein
- 7.1 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Sodík
- 166.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5hod. 15min
Crema chiboust
1hod.
Lemon curd
20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Panna cotta con salsa al caramello
6hod. 20min
Salsa al caramello (TM6)
1hod. 30min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5hod. 40min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5hod.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema diplomatica
30min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min