Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti, tipo digestive a pezzi
- 130 g di burro a pezzi
- 1000 g di acqua
Crema catalana
- 100 g di zucchero
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 400 g di latte intero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di tuorli
Terminare la preparazione
- zucchero di canna, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2393.7 kJ / 572.2 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 166.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Crema chiboust
1h
Crema catalana
40min
Cuore al limone (senza lattosio)
2 Std.
Tiramisù al caramello
4h 50 min
Crema diplomatica
30min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Cheescake al caco mela
8 godz.
Caramello liquido
35min