Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, détaillé en brunoise
- 150 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto (type arborio)
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3064 kJ / 731 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Chili con carne
30 Min
Jambalaya de poulet
40min
Risotto à l'espagnole
30 Min
Cassoulet express au chorizo
55 Min
Risotto de poulet aux champignons
30 Min
Chili de poulet
40min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Rougail saucisse
50min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min