Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, détaillé en brunoise
- 150 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- 150 g de chorizo, coupé en rondelles
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto (type arborio)
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de blancs de poulet, détaillés en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3064 kJ / 731 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Parmentier de poulet au curry
1h 15min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Risotto à la viande hachée
45 Min
Risotto à l'espagnole
30min
Timbale milanaise
55min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Chili con carne
30min
Jambalaya de poulet
40 Min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Rougail saucisse
50 Min