
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge détaillé en brunoise
- 150 g de poivron jaune détaillé en brunoise
- 150 g de chorizo coupé en rondelles
- 70 g d'échalotes coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto (type arborio)
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de blancs de poulet détaillés en cubes (2 cm env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 731 kcal / 3064 kJ
- Protein
- 33.3 g
- Tuk
- 35.3 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Chili con carne
30min
Jambalaya de poulet
40min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Cassoulet express au chorizo
55min
Risotto à la viande hachée
45min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rougail saucisse
50min
Risotto de poulet aux champignons
30min
Risotto à l'espagnole
30min
Rougail saucisse et riz
50min
Parmentier de poulet au curry
1hod. 15min