Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 5 cm de chorizo (doux ou fort), peau retirée et coupé en petits dés
- 400 g de filet de poulet, sans peau, coupé en cubes (3 cm de côté)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 2 courgettes bio
- 2 petits poivrons de 150 g env. chacun (1 rouge et 1 jaune)
- 220 g de riz de Camargue
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe rase de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 700 g d'eau
- 2 brins de feuilles de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2134 kJ / 509 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nouilles au curry et porc
50 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 Min
Chili con carne
30 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 Std.
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 min