Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Croque-campagne au comté
40min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Croque-cake
50min
Tartiflette
1h 15min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Gratin de crozets au jambon
1h
Parmentier de canard aux oignons
50min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min