Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coquillettes chorizo-comté
15 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Gratin de crozets au jambon
1h
Crozetto aux lardons et poivrons
40 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1hod. 40min
Gratin de courgette aux lardons
40 min
Croque-cake
50 min
Tartiflette
1h 15 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h