Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 300 g de crozets
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de lardons fumés
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 1 reblochon
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2778.2 kJ / 668.8 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Croque-cake
50 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.