Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de fromage à pâte pressée, type comté
- 80 g d'échalote, coupée en deux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
- 680 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type coquillettes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 cube de bouillon de poule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2271.8 kJ / 543.5 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 24.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassoulet express au chorizo
55 min
Croque-cake
50min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Timbale milanaise
55 min
Croque flammekueche
55 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Chèvre-poivron
15min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Croziflette
1h 25min