Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 400 g stückige Tomaten
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g rote Linsen
- 100 g Crème fraîche (volitelně)
-
Petersilie zum Garnieren
nebo Frühlingszwiebel zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 9.9 g
Alternativní recepty
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Rote-Linsen-Suppe
40 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 godz. 10 min
Grüne Minestrone
30 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Rote Linsensuppe
40 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min