Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 400 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 2 Dosen weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. à 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 939 kJ / 223 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 14.8 g
Alternativní recepty
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1 godz.
Kidneybohnen-Curry
30 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 godz.
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Bunte Bohnensuppe
50min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Rauchiger Bohneneintopf
30 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 min