MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert

MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
16 portions

Suroviny

  • 50 g de Chartreuse Jaune
  • 150 g de lait concentré non sucré
  • 1 c. à café d'Antésite
  • 300 g de glaçons
  • 150 g de chocolat noir râpé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 1.6 g
Kalorie 326 kJ / 78 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...