Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (500-600 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Soupe au chou
40min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 min
Soupe aux tortellini
30min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Minestrone d'hiver
1h 10min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2h 10min
Ragoût de dinde à l'ail
40min
Crumble d'endives au roquefort
1 godz. 5 min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30min