Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pain dur
- 100 g de lait
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés, et un peu hachés pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de viande de bœuf hachée
- 150 g de viande de porc (collet), coupée en morceaux
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 œuf
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 500 g d'eau
- 810 g de choucroute en conserve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481 kJ / 353 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3j
Streusel
2 Std.
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Kougelhopf
2h 55 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1ωρ. 10 λεπτ.
Bouchée à la reine
55min
Chou rouge et boulettes de bœuf
45 Min
Sauce chasseur
35min
Manneles
1h 30min
Palette à la diable
1 Std.
Spätzles aux girolles
50min