Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
Le jour même
- 150 g de myrtilles fraîches ou surgelées
- 80 g de sirop d'érable
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 725.3 kJ / 173.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 8.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace pêche-fraise
15 Min
Briochettes en éventail
3h 35min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4sa 35 dk
Crème fouettée
10 min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15min
Glace aux fruits allégée
5 min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Pâte sucrée
1h 50min
Glace au caramel au beurre salé
14h