Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glace vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
Le jour même
- 150 g de myrtilles fraîches ou surgelées
- 80 g de sirop d'érable
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 725.3 kJ / 173.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 8.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 Std. 25 Min
Brioches ourson
10 godz.
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Crème brûlée allégée
3h 15min
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4h 35min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25 min
Glace à l'italienne à la pêche
10 min
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Sorbet minute fraise-banane
4 godz. 15 min
Sorbet fraise-banane
5 Min