Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Tiramisu fraise rhubarbe
2sa 35 dk
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Glace au litchi, coulis de framboise
6u. 20min
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Minipavlovas
3u. 45min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu aux fraises
4h 30min