Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1u.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min