Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lachsbratlinge mit Gruyère
- 80 g Weißbrot, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 30 g Frühlingszwiebel, in Stücken
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 80 g Gruyère Käse, in 8 Würfeln
Salat
- 120 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Olivenöl
- ½ EL Balsamico, hell
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gurken-Schinken-Pfannkuchen
1h 10 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Zucchini-Omelette
50 min
Polenta-Pie
1u. 50min
Spargeltartelettes mit Lachs
1h
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 min
Gemüse-Frittata
40 min
Gefülltes Gemüse
1h 20 min
Frittata italiana
20min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 min