Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 150 g Milch
- 3 Eier
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Zucker
- 150 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- 400 g Rinderfilet, in feinen Streifen
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Paprika-Porree-Quiche
1h 40min
Porreebällchen
1 Std.
Mediterraner Hähnchen-Pie
50min
Polenta-Muffins
1 Std. 15 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Frittata italiana
20 Min
Wirsingtarte
1h 30 phút
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Kürbisauflauf
1h 50 phút
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 phút
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 Std. 10 Min