Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 150 g Milch
- 3 Eier
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Zucker
- 150 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- 400 g Rinderfilet, in feinen Streifen
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Speck-Muffins
40min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Kürbis-Moussaka
1h 30min
Käse-Zwiebel-Maisbrot (Sopa Paraguaya)
1h
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 min
Lachsbratlinge mit Gruyère und Salat
1h 5min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Filet Wellington mit Maronen
1h
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
2h
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Hack-Kürbis-Auflauf
1h 20min
Linsen-Auflauf
1h 20min