
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mandeln
- 1 Zwiebel halbiert
- 4 EL Öl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 500 g frische Pilze gemischt (z.B. Champignons, Shiitake, Kräuterseitlinge), halbiert
- 1 Ei
- 200 g Feta in 4 Stücken
- 4 Prisen Salz
- 2 Römersalatherzen längs halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 790 kcal / 3305 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spitzkohlröllchen mit Senf-Sojasauce
45min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1hod. 5min
Pilzragout mit pochiertem Porree und schwedischen Kartoffeln
1hod. 15min
Gemüsepfanne mit Zitrone und Honig
45min
Spinatrolle mit Ei und Käse
50min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1hod.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1hod. 20min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1hod. 40min
Champignonpizza
1hod. 40min