Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, abgezupft (volitelně)
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 130 g Perlgraupen, gewaschen, abgetropft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Curry
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Parmaschinken, halbiert
- 100 g Ochsenherz-Tomate, in Würfeln (3 cm)
- 100 g gelbe Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g grüne Tomaten, in Würfeln (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1817 kJ / 432 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1h
Chicoréeschiffchen
25 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Gemüse-Weizen-Salat
45min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Oliviersalat
3h