Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sans gluten
- 150 g de farine de riz semi-complet
- 40 g d'amandes en poudre
- 3 petits-suisses
- 60 g de beurre doux, mou
- 40 g de sucre en poudre
La garniture
- 2 citrons jaunes non traités (zeste d'1 citron et jus des 2 citrons)
- 130 g de sucre en poudre
- 3 pommes un peu acides, pelées et coupées en quatre
- 60 g de beurre demi-sel, fondu
- 2 œufs
- 1 c. à soupe de farine de riz semi-complet, pour le fond de tarte
- 1 c. à soupe de sucre en poudre, pour le fond de tarte
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2138.7 kJ / 511.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 61.7 g
- Tuk
- 25.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2 godz. 15 min
Tarte aux abricots et au nougat
2 godz. 20 min
Tarte aux fruits secs
1h 35min
Cheesecake au tofu soyeux
4 godz.
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Tarte Tatin sans gluten
1 godz. 15 min
Blinis sans gluten
2 godz.
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Pâte brisée sans gluten
5min
Gâteau sans gluten citron et coco
1 godz. 15 min
Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten
50min